Vizitarea bolnavilor

Josan Doroftei

Biserica noastra nu face exceptie in ceea ce priveste fratii si surorile vaduve si bolnave. Dumnezeu ne-a daruit harul de a avea printre noi ai astfel de persoane si ne-a dat posibilitatea fiecaruia sa implinim Cuvantul Sau din Matei 25:34-46 care spune: „…Am fost bolnav, singur, flamand, gol, Mi-a fost sete, am fost strain, si a-ti raspuns pozitiv la nevoile Mele, aratandu-va dragostea fata de Mine.”
Noi, cei care am inteles mesajul Domnului Isus Hristos si responsabilitatea pe care o avem fata de aceasta categorie de oameni, nu facem altceva decat sa implinim si sa practicam acest Cuvant.

Astfel cu un numar frumos de tineri,mai multi in timpul vacantei atunci cand vin de la facultati si mai putini in timpul anului scolar dar indeajuns ca sa facem aceasta frumoasa lucrare, ne intalnim in fiecare LUNI de la ora 6 seara si incercam prin vizitele noastre sa aducem un zambet pe fetele fratilor bolnavi. Aceasta activitate ajuta tinerii sa devina mai sensibili la nevoile celor din jur si printre multele activitati in care sunt implicati sa isi faca timp si pt aceasti frati pe a caror umeri s-a asezat povara anilor.

Crut Maria


Pe langa vizitele saptamanale, tinerii Bisericii Betel pun umar de la umar si de multe ori se ingrijesc si de ceea ce inseamna ajutor material si treburile gospodaresti. Dumnezeu a binecuvantat Biserica Betel cu astfel de tineri care se pun la dispozitia Sa, si care cu siguranta ca daca se vor pune la dispozitia Domnului, vor avea parte sa auda din partea Domnului Isus in acea zi mare cuvintele:”Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti imparatia care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii.” (Matei 25:34). 

Toti acei care vor sa se implice si sa sustina aceasta lucrare sunt bineveniti a fi parte cu noi la acest har maret pe care ni L-a daruit Dumnezeu prin Fiul Sau. „Caci noi suntem lucrarea Lui si am fost ziditi în Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte, ca sa umblam în ele.” Efeseni 2:10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *