Scoala duminicala

“ Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca  oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică!”
   Domnul Isus, din iubire pentru fiecare din noi, a lăsat cerul pentru a ne răscumpăra de la moarte la viață, la viața veșnică împreună cu El!
   Oricine înseamnă eu și tu, mare și mic, tânăr și bătrân, bogat și sărac, sănătos și bolnav, părinte și copil… Domnul Isus cheamă pe oricine la El, de aceea și Biserica noastră acordă un interes deosebit fiecărui copil.
    Fiecare copil este chemat de Domnul Isus în mod personal și deosebit. Fiecare copil are valoare și daruri unice primite de la Dumnezeu. Ei trebuie ajutați să-și descopere darurile, pe care mai târziu să le administreze înțelept pentru zidirea Împărăției lui Dumnezeu!
    Școala Duminicală își propune ca prin activitățile ei Cuvântul Domnului să fie vestit copiilor într-un mod cât mai adegvat, accesibil și atractiv!
Astfel, copiii sunt împărțiți pe patru grupe de vârste :-copii de la 4 ani până la grupa pregătitoare;
-copiii din clasele 1, a 2a și a 3a; -copiii din clasele a 4a, a 5a și a 6a;
-preadolescenții din clasele a 7a și a 8a.
    “Pentru că ceea ce controlează inima va da o anumită direcție vieții omului” învățătorii de la Școala Duminicală vor să fie conlucrători împreună cu părinții, în dezvoltarea armonioasă pe plan spiritual a copiilor!  

În cadrul fiecărei întâlniri, învățătorii, au un scop bine stabilit, să îi ajute pe copii să Îl înțeleagă  pe Dumnezeu, încă de la o vârstă fragedă, pentru că ne dorim ca fiecare dintre copiii noștri să Îl cunoască, să creadă în Domnul Isus și să aibă o relație personală cu El.

În fiecare program copilul este învățat cum, ce și de ce să se roage, să Îi aducă laude Domnului prin cântare, să cunoască câte un text biblic din punct de vedere istoric, să își însușească învățăturile Bibliei,  cum să le aplice în viață de zi cu zi, să memoreze un verset biblic și chiar să creeze un craft care să-i amintească de cele învățate!

Întâlnirile au loc în fiecare duminica dimineața, între orele 9:00 și 10:30!

Pentru ca oricine va crede în Domnul Isus Hristos, va primi viața veșnică, Școala Duminicală organizează -evenimente de evanghelizare destinate copiilor!

Învățătorii împreună cu copiii,  marchează în mod deosebit, prin cântări și poezii, sărbătoarea Nașterii Domnului Isus, cât și sărbătoarea Paștelui!

Fiindcă nu e loc mai plăcut și mai potrivit, să vorbești despre minunata creație a lui Dumnezeu și să îți faci prietenii valoroase, decât in mijlocul naturii, în fiecare vară Școala Duminicală organizează, pentru copiii bisericii tabere.

      *Fiecare copil este unic și merită toată încrederea, atenția, răbdarea și dăruirea noastră!
    Acolo unde familia împreună cu Biserica și Școala Duminicală lucrează împreună, copiii cresc sănătos spiritual și au un caracter ales.