Proiectul “Gradinita Betel” este un Proiect al Bisericii Penticostale Betel Rădăuți prin care se dorește a veni în întâmpinarea nevoilor familiilor din cadrul Bisericii Betel și in același timp fiind un proiect pentru comunitatea locală.

“Gradinita Betel” își propune a fi  un loc de joacă/educare pentru copiii, unde aceștia se pot dezvolta și relaționa; să cunoască lumea înconjurătoare prin intermediul jocului si tematicilor interactive.

“Gradinita Betel” se dorește a fi  în concordanță cu Programa Școlară aprobată de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, centrat pe formarea copilului, prin metode tradiționale și moderne.

Vrem să oferim tuturor copiilor șanse egale de integrare cu succes în clasa pregătitoare, ei având acces la informație și educație, învățându-i să socializeze și formându-le trăsături pozitive de voință și caracter,

Ne propunem să oferim copiilor de vârstă preșcolară o educație de calitate, învățându-i încă de la vârste fragede să prețuiască adevărul, respectul și ajutorul reciproc, formându-le o perspectivă creștină asupra lumii.

Echipa tânără și motivată din spatele proiectului, își propune a avea o viziune dinamică în dezvoltarea Proiectului.

 Pe toata aceasta perioada se vor putea colecta fonduri aferente folosind datele de identificare:

Beneficiar:Asociatia Crestina “Casa Betel” Radauti Banca Transilvania, Ag. Rădăuţi
Cont:RO28 BTRL RONC RT03 8619 3401
 Specificand : Donatie Gradinita