Centrul de Refugiati Betel

„Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă.”

Privesc afara si vad … lumina, este soare. Este o noua zi in care pot sa ma bucur alaturi de famila pe care o am, ma pot bucura ca ma pot deplasa , sunt sanatos , pot merge ….

MA BUCUR. Ma bucur de viata ce o am primita de la Dumnezeu. Bucuria mea nu o pot exprima in cuvinte prea multe dar spun… Multumesc Dumnezeule pentru inca o zi in care mi-ai dat posibilitatea sa ma bucur , sa traiesc , sa ITI MULTUMESC. Ma napadesc o multime de ganduri si vreau sa ma bucur ca pot sa vad bunatatile Domnului in viata mea, a familiei mele. O familie este o binecuvantare , copiii sunt un rod , dar viata …… VIATA este un cadou al Tatalui ceresc pentru fiecare dintre noi . Sa ne bucuram de viata ce o avem si sa traim … IUBIND.

„Trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa pe care o trăiesc acum în trup o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit şi S-a dat pe Sine Însuşi pentru mine”

Traiesc si vreau sa impletesc viata primita in dar de la Dumnezeu cu rodul dragostei Sale. VREAU sa arat iubire , Vreau sa iubesc , Vreau … sa fiu iubit. Iubind te implici si cauti solutii. IUBIND vei trece peste obstacole si dureri , doar prin IUBIRE. Iubeste si nu lasa ca vorbele , faptele, atitudinile celor din jurul tau sa iti intristeze fata . Dumnezeu te iubeste si bunatatea Lui s-a reinoit si pentru tine.

Fa un bine , arata dragoste…… asta ne este menirea in aceasta perioada in care vedem semeni de-ai nostri in suferinta, ajuta si tu, iar de nu …nu-i impiedica pe cei ce doresc sa o faca . Iubeste si Traieste; Traieste si Implineste.*Plangerile lui Ieremia cap. 3 vers 22-23a**Galateni 2:20

„Vei fi binecuvântat* la venirea ta şi vei fi binecuvântat la plecarea ta” Deuteronom 28:6

Multumim Voluntarilor care au facilitat aducerea refugiatilor la Centru de Refugiati Betel si totodata organizarea deplasarii lor catre Bulgaria. Dupa o noapte de odihna in centru , astazi 23.03.2022 un numar de 37 persoane ( adulti si copii) si-au inceput calatoria catre destinatia lor in Bulgaria. Datorita numarului mare de persoane, autocarul a venit la centrul nostru .Dumnezeu sa-i ocroteasca.

Alin Jidiuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *