Cu bucurie în suflet, iata-ne din nou sărbatorind Nașterea Domnului Isus!

       Și de această dată, copiii Bisericii au dorit să aibă un popas în care să Îl laude pe Domnul Isus, cel care din dragoste pentru fiecare din noi s-a întrupat, luând păcatul lumii asupra Sa, astfel oricine va crede în El să aibă viață veșnică. Conștienți fiind de acest har, au decis să aducă mărire Domnului, slujindu-ne!

”Azi e zi de sărbătoare,
Azi e ziua de Crăciun!
Își aducem închinare,
Dumnezeule cel bun.
O colindă drag Isuse,
Noi cei mici Îți înălțăm
Să ne crești în sănătate
Noi Isuse te rugăm!
O Isuse, bun Isuse,
Noi la Tine azi venim
O Isuse, bun Isuse
Din suflet îți mulțumim!
O colindă drag Isuse
Noi cei mici Îți înalțăm
Să ne crești în sănătate
Noi Isuse te rugăm!”

               Împreună cu copiii bisericii, profesorii de la Școala Duminicală au venit cu colindul, aducând vestea cea buna: ”S-a născut Isus” !

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO

             Nu-i bucurie mai mare decât să știi că ești iubit, important, dorit, special în viața celor din jurul tău. Întreaga biserică dorește să le arate acest lucru din nou copiilor, de aceea le-a oferit fiecaruia câte un cadou, un semn de prețuire. Bucuria a fost mare atat a copiilor, cat si a noastra a parinților. Mulțumim Domnului pentru aceste daruri și ne rugăm ca Domnul să binecuvinteze dătătorii. Vă mulțumim!   În continuare veți observa efectul acestor cadouri, reacție ce o veți citi de pe buzele și privirile acestor copii minunați:

             Fiecare popas la ieslea Pruncului Sfânt ne umple sufletul de pace, bucurie și speranță! 
Dorim ca alaturi de dumneavoastra să trăim bucuria trasformari pe care Isus Mântuitorul lumii o face în inimile noastre!

Va dorim Sarbatori binecuvantate!
Alina Tapîrdău

Pot adăuga comentarii doar membrii înregistrați pe site!