Sora Gâldeanu Viorica s-a născut în anul 1942. Are doi copii, doi nepoți și patru strănepoți. Soțul său a plecat la Domnul în anul 2015, după 52 de ani de căsnicie.

Sora l-a cunoscut pe Domnul Isus și a luat botezul acasă la fratele Fănel de la Maranata. A frecventat biserica Maranata o perioadă lungă de timp. Soțul său nu îl cunoștea pe Domnul și o perioadă sora a mers la adunare pe ascuns, dar după un timp acesta a aflat și i-a permis să meargă în continuare la biserică. 

De la vârsta de 24 de ani are probleme cu inima, din cauza unei valve uscate, boala numindu-se stenoză mitrală compensată. A trecut prin multe încercări, având si un nodul la plămân, fiind nevoie să fie operată, dar ea a afirmat că Domnul i-a dat putere și biruință, ajutând-o să treacă prin toate.

Sora ne-a sfătuit și îndemnat să fim plini de dragoste, smeriți și să ne rugăm mai mult. Ea a mai spus că biserica de acum nu mai este cum a fost odată. Când era mică mergea noaptea la o casă de rugăciune la Vicov, unde se puneau perne în geam ca să se poată ruga.