Proiectul "Rază de Soare" este un Proiect Pilot al Bisericii Penticostale Betel Rădăuți prin care se dorește a veni în întâmpinarea nevoilor familiilor din cadrul Bisericii Betel și in același timp fiind un proiect pentru comunitatea locala.

Proiectul "Rază de Soare" își propune a fi  un loc de joacă/educare pentru copiii, unde aceștia se pot dezvolta și relaționa; să cunoască lumea înconjurătoare prin intermediul jocului si tematicilor interactive.

Proiectul Pilot "Rază de Soare"  care va fi dezvoltat se dorește a fi în concordanță cu Programa Școlară aprobată de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, centrat pe formarea copilului, prin metode tradiționale și moderne.

Vrem să oferim tuturor copiilor șanse egale de integrare cu succes în clasa pregătitoare, ei având acces la informație și educație, învățându-i să socializeze și formându-le trăsături pozitive de voință și caracter.

Ne propunem să oferim copiilor de vârstă preșcolară o educație de calitate, învățându-i încă de la vârste fragede să prețuiască adevărul, respectul și ajutorul reciproc, formându-le o perspectivă creștină asupra lumii.

Echipa tânără și motivată din spatele proiectului, își propune a avea o viziune dinamică în dezvoltarea Proiectului; aceasta realizându-se în Etape:

 - Etapa 1  - Realizarea unor variante ale construcției care sa vina in întâmpinarea nevoilor conform cu cerintele pentru Autorizare
- Etapa 2 - Autorizarea proiectului pentru a avea avizele necesare începerii construcției
- Etapa 3 - Construcția clădirii
- Etapa 4 - Realizarea de grupe si începerea Procesului de Educație
- Etapa 5 - Autorizarea Grădiniței de către forurile acreditate in acest sens - ARACIP

Pe toata aceasta perioada se vor putea colecta fonduri aferente acestui proiect folosind datele de identificare :

Cultul Penticostal Biserica Apostolică Betel
Raiffeisen Banc S.A., Agenția Rădăuți
RO62 RZBR 0000 0600 1536 6211
Cod BIC: RZBRROBU

* acest cont este folosit doar pentru Proiectul Educațional "Rază de Soare"

  Implica-te : Ideea ta , banul tău poate fi folosit pentru un scop măreț. Contactează echipa de proiect . Te așteptam.

- = Echipa de Proiect = -

 

Citește mai multe pe site-ul proiectului

Pot adăuga comentarii doar membrii înregistrați pe site!